padomā!

muļķi tie, kas uzskata I.Līdakas neseno runu par smieklīgu. Paši iznīcinam sevi, šādi izmēdot patriotus! Pat draugiem.lv augšā virs vēstulēm ir reklāma “dabū jauno smieklīgo “aizver muti” zvana toni!”

Protams, sava deva humora ir labi, bet ja tas aiziet šādos mērogos..
aizmns ,utjds ir smieklīgi. tas, ka Līdaka pasaka “aizver muti” kreisajam, kas grib atcelt 18., ir patriotiski, nevis smieklīgi.
Kauns

p.s. šis laikam ir mans īsākais bloga ieraksts ever. nedomāju, ka rakstīšu par kko, kas saistīts ar politiku.

~ no pviljams uz 16 oktobrī, 2009.

3 komentāri to “padomā!”

  1. Nu, ko tu gribi. Būtībā cilvēku masas ir debīlas aitas, kas to tik zin kā žēloties, bet tādus kā Līdaku izsmej. Atceros, ka kaut kad lasīju diskusiju, šķiet, spokos, kur jautāja ieteikumus, kā apkarot krīzi un tad tur varēja zilus brīnumus redzēt – “vajag palielināt skolotājiem algu”, “vajag vairāk maksāt strādniekiem”, “vajag bezpajumtniekiem dot mājas” vai laikam pats labākais “vajag samazināt nodokļus”.
    Kaitina tie dauņu bari… Es apzinos, ka tagad runāju kā Hitlers, bet Latvijā lielākā daļa cilvēku ir atstaldēti idioti, kas to tik māk pateikt, ka “valdība no mums zog naudu” un “viss ir slikti, viss ir slikti”, bet paši no ekonomikas nesaprot pilnīgi ne sūda.

  2. Papildinājums iepriekšējam komentāram – tas, ko es teicu par ekonomiku, attiecas arī uz patriotismu. Būtībā tās pašas debīlās tautas masas lepni sauc sevi par patriotiem un saka, ka viņiem patīk Latvija, taču neredz mēslus, kas viņiem notiek pašā deguna galā un kad kāds kā Līdaka nostājas pret tiem okupantu bērniem, tad viņš kļūst par izsmieklu pašu LATVIEŠU vidū.

Komentēt